>ΟΝΕΙΡΟΕΛΛΗΝΕΣ,

>

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτεςwitghtower

του Λόγου και της Τέχνης

της Σκέψης και της Δράσης

της Μουσικής και του Χρωστήρα

της Ιδέας και της Εικόνας

Δημιουργοί και Καλλιτέχνες

ΟΝΕΙΡΟΕΛΛΗΝΕΣ,

Ο Ελληνικός Λαός, σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας,τούτες τις οριακές στιγμές εξεγείρεται, διαμαρτύρεται, αγανακτεί,απαιτεί..

Μακριά από κάθε κομματικό ιστό, μακριά από οποιαδήποτε σχέση με το υπάρχον πολιτικό σύστημα, αφοσιωμένος στον βαθύτατο πυρήνα της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ελληνικού Τρόπου, ξεκίνησε ειρηνικά και πολυσήμαντα για μια ακόμη φορά στην ιστορική του διαδρομή, έναν Μεγάλο Αγώνα, κυρίως για τα παιδιά του και το μέλλον αυτού του αρχαίου τόπου.

Σε μια εποχή τυλιγμένη στο σύννεφο της ανασφάλειας, όπου οι διανθρώπινες σχέσεις τρίζουν επικίνδυνα και το ρήγμα ανάμεσα στην κοινή λογική και την άφρονα απερισκεψία βαθαίνει οριακά, μέσα σε μιαν ατμόσφαιρα υποβάθμισης της ανθρώπινης ζωής και καταστρατήγησης των αξιών του πολιτισμού, τα συμφέροντα μιας δράκας ψυχοπαθών επικυρίαρχων εμφανίζουν απειλητικά τη φρίκη της πιθανής εξόντωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανθρώπου πάνω στον ίδιο τον πλανήτη του.

Ο Αγώνας είναι Μεγάλος. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως το Μέγα Πείραμα σ’ αυτή τη φονική επίθεση. Και αν αντέξει η Ελλάδα, θα αντέξει και ο πλανήτης όλος!

Αυτή την ώρα η πατρίδα χρειάζεται όλες τις δυνάμεις της,αδελφωμένες, ανεξάρτητες ενωμένες υπαρξιακά, από το τρυφερό χαμόγελο του μικρού παιδιού μέχρι τις χρυσές εφεδρείες των πρεσβυτών του τόπου μας.

Και πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη τους Δημιουργούς και Καλλιτέχνες της, αυτούς που παράγουν τον Πολιτισμό της και στηρίζουν τη διαχρονική της συνέχεια.

Οι Δημιουργοί και οι Καλλιτέχνες επιστρατευόμαστε στο Μεγάλο Αγώνα, όλες και όλοι, ενωμένοι, απροσκύνητοι και πλημμυρισμένοι από ελληνική δύναμη. Κάτω από το βλέμμα της παντοδύναμης παράδοσης και με την ψυχή μας ανοιγμένη στο μέλλον, αγωνιζόμαστε για να ξαναστήσουμε τον τραυματισμένο ιστό της χώρας μας.

Δεν περισσεύει καμιά και κανένας. Στη Μητρόπολη πατρίδα, στην Ομογένεια, στην Κύπρο, παντού όπου ανασαίνει ο Ελληνισμός.

Οι ώρες είναι μεγάλες. Άς είμαστε όλες και όλοι μαζί με αυτή την πάλλουσα νεολαία, με το πλήθος των ανθρώπων της καθημερινής πάλης που πλημμυρίζει αυτές τις μέρες τις πλατείες των Ελληνικών πόλεων. Οι μουσικοί και οι τραγουδιστές, οι ποιητές και οι πεζογράφοι, οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες, οι ζωγράφοι και οι γλύπτες. Μαζί με το Λαό μας μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε.Και θα πάμε!

Ελάτε όλες και όλοι οι ομότεχνοι, βγείτε στις πλατείες και με όλη τη δύναμη της Τέχνης σας εκφράστε και εξυψώστε αυτή τη Λαϊκή Φωνή για να γίνει η Φλόγα που θα φέρει την Λύτρωση: την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΟΝΕΙΡΟΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΣ 2106457744, 6982257916

η εικόνα απο : http://aganaktismenoi-thess.blogspot.com/

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: