Γιατί τώρα;

Εγκαίνια με μπάζα. Γιατί τώρα; Αναρωτιέται και πολύ σωστά ο αρθρογράφος του Ρ/Θ παρακάτω.Μα αγαπητοί μου ,δε θέλει και πολύ κλικ-κλικ… Έχετε την εντύπωση οτι έμειναν απ’ κείνα τα ληγμένα χημικά στις αποθήκες των ΜΑΤ ; Τα εξάντλησαν σχεδόν όλα στο Σύνταγμα..Αν τα πράγματα παρεκτραπούν ,(που είναι σίγουρο) ξέρετε τι οπλοστάσιο αποτελούν αυτοί οι έτοιμοι σωροί από πέτρες ; Μόνο να παρακαλά η “εξουσία” να μην “πέσουν” στην κυριότητα των αγανακτισμένων-απελπισμένων . Θα τους πάρουν με τις πέτρες κυριολεκτικά!!! Φροντίστε οι στρατηγοί των ορδών του νεοΤσολάκογλου να τις φυλάτε καλά και αυτές γιατί δεν σας βλέπω καλά..Κι αν συνυπολογίσουμε ότι “βράζει” η δυσφορία και στις τάξεις των χαμηλο στελεχών της ΕΛΑΣ , κακά μαντάτα….     

Τ’ άκουσες τα νέα πατέρα ;;  είμαι πωρδυπουργός  με πηλίκιο και αξιόπουστας μάλιστα !!
—————————————————————————————————————

Είναι αυτή εικόνα ΔΕΘ;

Εγκαίνια με μπάζα. Γιατί τώρα;

Εργοτάξιο η παραλία της Θεσσαλονίκης εν μέσω ΔΕΘ. Σκαμμένη, γεμάτη μπάζα, σκόνη και μηχανήματα. Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί τώρα. Γιατί ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν καθυστέρησε την έναρξη του έργου λίγες ημέρες, ώστε οι επισκέπτες που θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη την περίοδο της Διεθνούς Έκθεσης να μπορέσουν να περπατήσουν στην παραλία, να ρεμβάσουν, να δουλέψουν τα καταστήματα. Γιατί έπρεπε το θαλάσσιο μέτωπο της Θεσσαλονίκης να παρουσιάζει αυτή τη «σκαμμένη» εικόνα τον Σεπτέμβριο ;
«Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν αντιλαμβάνεται γιατί έπρεπε να σταματήσει το έργο. Γιατί να δώσουμε μια πλαστή εικόνα της πόλης;» είπε στο Ρ/Θ ερωτηθείς σχετικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Α.Κουράκης.
Έτσι περίπου δυόμισι χρόνια μετά τα εγκαίνια των πρώτων πέντε θεματικών κήπων, από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι τους ομίλους, ο ανάδοχος του έργου τοποθέτησε τις λαμαρίνες στο πλακόστρωτο, ούτως ώστε να αρχίσει η δημιουργία και των άλλων οκτώ πάρκων – κήπων.
Οι κήποι των Γλυπτών, της Μεσογείου, του Οδυσσέα Φωκά, των Εποχών, του Ίσκιου, της Άμμου, του Απογευματινού Ηλιου και του Αλέξανδρου θα πάρουν κατά σειρά τη θέση τους στη Νέα Παραλία. Στο σύνολό τους, τα 13 θεματικά πάρκα θα εκτείνονται σε μήκος 5,5 χλμ.
Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 20.504.775,08 ευρώ και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Φωτογραφικό Υλικό

πηγη

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: