ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΩΡΑ !

13 Επειδή οι θεωρίες και τα σενάρια δε θα μας δώσουν να φάμε,ας πράξουμε κάτι που θα μας κρατήσει όρθιους τις πρώτες,τουλάχιστον,δύσκολες μέρες που πλησιάζουν.Αυτοί σκοπεύουν να μας ξεμαντρώσουν και να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου.Αν οργανωθούμε τώρα που δεν έχουμε τρελαθεί ακόμα από την πείνα,θα τα….
καταφέρουμε.ΠΩΣ;
Όταν γίνει η στάση πληρωμών,μέρα με τη μέρα η κυκλοφορία του χρήματος θα γίνεται ολο και πιο δύσκολα.Τα ρευστά διαθέσιμα θα εξαφανιστούν μετά από λίγα 24ωρα και τα φαινόμενα υπερπληθωρισμού στα είδη πρώτης ανάγκης θα ενταθούν.Τα λιγοστά χρήματα που θα έχει ο καθένας μας δε θα έχουν καμμία συναλλακτική αξία.Ο μόνος τρόπος να επιβιώσουμε χωρίς χρήματα,θα είναι αν καταφέρουμε να τα καταργήσουμε αντικαθιστώντας τα με ένα άλλο ανταλλακτικό μέσο(υπάρχουν διάφορα παραδείγματα όπως κουπόνια-βλέπε τρουέκε στην Αργεντινή-,πληρωμή σε εργατοώρες-σχέδιο Αχιλλέας.)
Ξεκινήστε από σήμερα με συγγενείς και φίλους(μέχρι να εξοικειωθείτε αναπτύξτε το με άτομα εμπιστοσύνης)και διαμορφώστε το μοντέλο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Αν δείτε ότι το μοντέλο αρχίζει να λειτουργεί, κάν’τε το στη γειτονιά σας. Σα χώρος ανταλλακτηρίου μπορεί να χρησιμοποιείται η πλατεία της γειτονιάς σας. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι κάτοικοι της συνοικίας σας(η επίδειξη ταυτότητας αρκεί για να απομακρυνθούν οι πονηράκηδες),για να ελέγχει ο καθένας ανά πάσα στιγμή κακόβουλο γείτονα. Η ονομαστική συμμετοχή θα εξασφαλίσει τόσο την ποιότητα των προσφερόμενων αγαθών και υπηρεσιών, όσο και τη δυνατότητα πίστωσης για περεταίρω εξαργύρωση.
Μην περιμένετε μεσσίες να σας σώσουν.Δοκιμάστε με την παρέα σας την ανταλλακτική μέθοδο και βρείτε τη φόρμουλα να επεκτείνετε το ανταλλακτήριο στη γειτονιά σας.
kostas o’sullivan.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_931.html

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: